We maken gebruik van cookies

Accepteer

Voor bedrijfskredietadviseurs

Voor bedrijfskredietadviseurs

De belangrijkste aanleiding voor MKB-ondernemers om een bedrijfskredietadviseur te raadplegen is een groeiende onderneming waarbij het werkkapitaal de beperkende factor wordt. Om de risico’s van een kredietaanvraag goed te kunnen beoordelen, vragen de meeste kredietverstrekkers de jaarverslagen van de afgelopen drie jaar én een financiele projectie voor de komende drie jaar. Dat blijkt in de praktijk nog niet zo eenvoudig om die op korte termijn te ontvangen.

Virtual CFO zorgt voor een onderbouwde kredietaanvraag

Groeiende MKB-ondernemers, hun boekhouders en accountants zijn zonder uitzondering druk. Ze komen handen tekort om de analyses en adviezen tijdig te leveren die nodig zijn voor een solide én flexibel financieel beleid dat groeiende ondernemingen op koers houdt. Virtual CFO staat naast de ondernemer om snel beslissingen door te rekenen en keuzes te onderbouwen als er zich kansen voordoen. Zorgt er daarnaast voor dat de bedrijfskredietadviseur goed geïnformeerd kan besluiten over het verlenen van het benodigde bedrijfskrediet en de zekerheid heeft dat het financieel beheer bij de ondernemer top geregeld is.

Virtual CFO ontzorgt de MKB-ondernemer én de bedrijfskredietadviseur

Voor groeiende ondernemingen en hun bedrijfskredietadviseurs heeft Van ’t Hul adviseurs – fiscalisten – accountants Virtual CFO ontwikkeld om op afstand te zorgen voor de managementinformatie die nodig is om duurzame winstgevende groei te borgen. Virtual CFO verzorgt de toekomstgerichte financiële plannen, de liquiditeitsplanning, identificeert winstkansen en zorgt dat de cashflow de goede kant op gaat. Virtual CFO ontzorgt de ondernemer en bespaart ze veel tijd en kopzorgen door financiële expertise op maat die ondernemers helpt om beheersbaar en duurzaam te groeien met een gezond rendement. Voor bedrijfskredietadviseurs is het een geruststelling dat de managementinformatie voor de jaarlijkse revisie desgewenst op maandbasis beschikbaar is en het financieel beheer van de onderneming volledig onder controle is.

Hoe werkt Virtual CFO

Virtual CFO is de optelsom van onze beste accountants en fiscaal juristen die ondernemers actief ondersteunen om met een gerust hart te blijven groeien. We koppelen onze digitale processen en systemen online aan het boekhoudpakket van de MKB’er en gebruiken onze analyse-software om razendsnel de analyses en managementrapportages te maken die als basis dienen voor de adviezen van onze professionals. Elke maand hebben we een video-afspraak met de ondernemer om de (financiële) ontwikkelingen door te nemen en te adviseren over zaken die de ondernemer bezighouden. Virtual CFO is de beste combinatie van digitalisering en financiële professionals om efficiënt voor MKB-ondernemers de vinger aan de pols te houden en voor duurzame, beheersbare groei te zorgen.

Meer informatie?

We hebben een overzichtelijke folder voor u klaarliggen om het nog eens rustig door te lezen. Vul het formulier hieronder in, dan sturen we de Virtual CFO-folder voor Bedrijfskredietadviseurs vrijblijvend per e-mail toe.

Wil je meer informatie over de voordelen van Virtual CFO voor Bedrijfskredietadviseurs?
Deel je contactgegevens hieronder, dan sturen we die snel naar je e-mailadres.
Bedankt!