We maken gebruik van cookies

Accepteer

Voor MKB-ondernemers

Voor MKB-ondernemers

Financieel beheer voor groeiende ondernemingen stopt niet bij de boekhouding. Ondernemers die (blijven) groeien en hun rendement op niveau willen houden, hebben informatie nodig waarmee ze vooruit kunnen kijken om de financiële consequenties van de noodzakelijke investeringen in mensen en middelen op een verantwoord niveau te houden. Dat is precies waar Virtual CFO voor ontwikkeld is.

Virtual CFO zorgt voor beheersbare, duurzame groei door:

  • Liquiditeitsplanning
  • Cashflow oogsten
  • Eigenaar tijd verbeteren
  • Financiële forecasts, planning en budgettering
  • Kostenefficiënt realiseren van financiering voor groei-investeringen
  • Kostenbeheersing & Efficiencymaatregelen
  • Rendementsanalyse en Winstvinders
  • Financiële veiligheid en reserves borgen
  • Risicobeheer & Compliance inrichten

Koppeling met uw eigen administratie

De meeste boekhoudpakketten hebben een accountantskoppeling. Die gebruiken we om jullie administratie te vertalen naar managementinformatie in goed leesbare, duidelijke rapportages. Als de administratie bijgewerkt is, levert Virtual CFO elke maand automatisch de managementinformatie die nodig is om beheersbaar te groeien. Die wordt uiteraard beoordeeld door onze accountants, voor we die met je delen.

Tijd besparen en met vertrouwen ondernemen

Virtual CFO is ontwikkeld om de ondernemer te ontzorgen en zoveel mogelijk eigenaartijd te besparen. Elk kwartaal – of elke maand als dat nodig is – plannen we een online afspraak in om de rapportages te bespreken en de ondernemersbeslissingen te ondersteunen met verschillende scenario’s waarin we investeringen, besparingen en extra omzet projecteren over een periode van drie jaar om de winstontwikkeling, liquiditeit en cashflow in beeld te brengen. Daarmee kan de ondernemer met vertrouwen ondernemen en beheersbaar groeien.

Financiele, bedrijfskundige en juridische expertise

Virtual CFO levert de meerwaarde die u van een fulltime CFO verwacht. Maar dan wel sneller, efficiënter, professioneler en tegen veel lagere kosten. Ons team is samengesteld uit bedrijfskundigen, accountants en fiscaal juristen. Onze adviezen zijn hierdoor vanuit verschillende gezichtspunten beoordeeld om u te informeren over de kansen én de risico’s die de ondernemersbeslissing met zich meebrengt.

Meer informatie?

We hebben een overzichtelijk whitepaper voor u klaarliggen om het nog eens rustig door te lezen. Vul het formulier hieronder in, dan sturen we u de Virtual CFO-whitepaper vrijblijvend toe.

 

Deel je contactgegevens hieronder, dan sturen we ons whitepaper snel naar je e-mailadres.
Bedankt!