We maken gebruik van cookies

Accepteer

"Al jaren werk ik met VANTHUL en dat bevalt me uitstekend"

Joost Samsom

Inmiddels zitten wij al een flink aantal jaren bij VANTHUL en altijd met grote tevredenheid.

“Toen ik in 2011 werkloos werd door een faillissement van mijn toenmalige werkgever, heb ik besloten om zelf te gaan ondernemen en ben ik samen met een compagnon een onderneming in de installatiebranche begonnen. VANTHUL heeft in deze opstartfase met alles geholpen; zoals het oprichten van de vennootschap tot het verkrijgen van een financiering.

Op een later moment is er nog een derde aandeelhouder bijgekomen en ook dit proces is volledig door VANTHUL verzorgd. Naast de jaarrekening die zij al die jaren voor ons samenstellen, hebben we ook regelmatig zogeheten advies gesprekken met elkaar. Dan bespreken we vragen als; Hoe staan we er voor? Wat kunnen we het beste met ons geld doen? Welke richting willen we op? Hoe ziet de toekomst eruit? Onderwerpen waar waarschijnlijk iedere ondernemer mee zit, het is fijn om hier af en toe bij stil te staan.

Eind vorig jaar is er een einde gekomen aan de samenwerking met mijn compagnons. VANTHUL heeft hierin weer geadviseerd hoe wij deze beëindiging het beste konden uitvoeren. Gelijk na deze beëindiging ben ik een nieuwe onderneming gestart. Ook voor deze onderneming vertrouw ik weer op de goede service van VANTHUL. Het is prettig dat je weet dat de zaken goed geregeld zijn. Dat ik mij daar verder geen zorgen over hoef te maken en dat ik gewoon kan doen waar ik goed in ben, net als dat VANTHUL dat doet!”

JenA Ventilatie

Share: