We maken gebruik van cookies

Accepteer

Virtual CFO staat naast de MKB-ondernemer

Virtual CFO ontzorgt de ondernemer en bespaart veel tijd en kopzorgen door financiële expertise op maat te leveren die ondernemers helpt om beheersbaar en duurzaam te groeien met een gezond rendement. Virtual CFO staat naast de ondernemer om snel beslissingen door te rekenen en keuzes te onderbouwen als er zich kansen voordoen.Virtual CFO voegt de kennis en ervaring waar de onderneming zelf nog niet over beschikt. Voor een fractie van de kosten van een financieel directielid.

Virtual CFO is ontwikkeld om op afstand te zorgen voor strategische financiële plannen, voldoende liquiditeit, kansen te vinden om te pakken, te bewaken dat de cashflow de goede kant op gaat en als er groeifinanciering nodig is zorgen dat er een doortimmert voorstel komt tegen de beste voorwaarden.

Virtual CFO is de optelsom van onze beste accountants en fiscaal juristen die ondernemers actief ondersteunen om met een gerust hart te blijven groeien. We koppelen onze digitale processen en systemen online aan het boekhoudpakket van de MKB’er en gebruiken onze analyse-software om razendsnel de analyses te maken die als basis dienen voor de adviezen van onze professionals. Virtual CFO is de beste combinatie van digitalisering en financiële professionals om efficiënt voor MKB-ondernemers de vinger aan de pols te houden en bij te sturen waar dat nodig is.

Share: